filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 

Wil je je tafel feestelijk aankleden dan hebben wij hier een uitgebreid assortiment voor je samengesteld. Je kunt denken aan tafelkleden, bekers, borden, bestek, prikkers, servetten en nog veel meer.


Thema aankleding of neutraal?
Kies je voor tafeldecoratie in een leuk thema of ga je voor neutrale artikelen? Overweeg ook eens om voor een combinatie van een thema met neutrale artikelen te gaan. Zo creëer je je eigen unieke sfeer!


De nummer 1 webwinkel in tafeldecoratie en -feestversiering!
Bestel je tafeldecoratie en feestversiering nu bij Geboorte Geluk! Uniek en uitgebreid assortiment, veelal uit voorraad leverbaar, snelle levering en de mogelijkheid tot persoonlijk contact mocht je vragen hebben of meer informatie willen!

Ook het afhalen van je bestelling is mogelijk. We zijn gevestigd in Uitgeest (Noord-Holland), onder de rook van Alkmaar.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2017 - 2018 Geboorte-Geluk.nl | Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.
In verband met privé omstandigheden is het tijdelijk niet mogelijk een bestelling te plaatsen in onze webshop. Daarnaast zijn wij zowel via e-mail als telefonisch niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak!

Op dit moment kunnen wij geen indicatie geven wanneer wij weer bestellingen zullen aannemen, maar kom gerust op een later moment terug om dit in de gaten te houden.