Retourneren

Jammer dat je een artikel hebt ontvangen dat niet aan je verwachtingen voldoet. Je hebt volgens de wet recht op een bedenktijd waarbinnen je de overeenkomst kunt herroepen en het artikel aan ons kunt retourneren.

Het aangeven van een retour kan tot uiterlijk 14 dagen na de dag van ontvangst van je bestelling (ontvang je de bestelling bijvoorbeeld op woensdag, dan gaan de 14 dagen in op donderdag). Vanaf het moment dat je je retour bij ons meldt heb je vervolgens tot 14 dagen de tijd het artikel aan ons terug te sturen (de retourzending moet dus zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen die 14 dagen worden teruggestuurd). De kosten en het risico van de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij adviseren daarom de retourzending altijd met verzendbewijs te versturen. De kosten hiervoor schatten wij op circa €6,95.

Volg onderstaande stappen voor het aanmelden van een retour:
1) Stuur ons een e-mail op klantenservice@geboorte-geluk.nl met je retour, naam en factuurnummer.
2) Na ontvangst sturen wij je z.s.m. een bevestiging van de retourmelding.
3) Wanneer je een bevestiging van je retourmelding hebt ontvangen, print je het retourformulier dat je onderaan deze pagina vindt en vult het in.
4) Stuur de retourzending met het retourformulier bij voorkeur in de originele verpakking, goed dichtgeplakt en voldoende gefrankeerd naar:

Geboorte Geluk
T.a.v. Retouren
Hogeweg 120
1911 GK  Uitgeest


5) Vraag bij verzending op het postkantoor om een verzendbewijs en bewaar deze goed.
6) Na ontvangst van de retourzending sturen wij je een bevestiging per e-mail.

Terugbetaling
Wanneer je retourzending voldoet aan de retourvoorwaarden en -termijnen wordt het aankoopbedrag binnen 10 dagen aan je terug gestort met hetzelfde betaalmiddel als je de bestelling aan ons betaald hebt, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. De terugbetaling is kosteloos.
Stuur je de volledige bestelling aan ons terug dan ontvang je ook de verzendkosten voor de heenzending retour. Stuur je een deel van de bestelling terug dan worden de kosten voor de heenzending niet geretourneerd.

Mocht je bestelling door de retournering onder het gratis verzendbedrag uitkomen, worden de verzendkosten voor de heenzending in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag. Dit geldt alleen wanneer een deel van de bestelling wordt geretourneerd.

Voorwaarden voor het retourneren:
  • Het artikel dient met alle toebehoren en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, met aangehechte kaartjes en in gesloten verpakking retour te worden gestuurd. Je mag het artikel alleen beoordelen en bekijken zoals je dit ook in een fysieke winkel zou doen/mogen.
  • Zorg dat het pakketje voldoende is gefrankeerd, wij nemen geen onvolledig gefrankeerde zending aan. Bewaar je verzendbewijs goed, dit is namelijk je bewijs dat de zending daadwerkelijk is geretourneerd. Mocht het pakketje om welke reden dan ook niet bij ons aankomen en er is geen verzendbewijs aanwezig dan kunnen wij geen geld terugstorten.
  • Het retourrecht geldt niet op gepersonaliseerde artikelen, speciaal voor jou bestelde artikelen, bedankjes gevuld met snoepgoed en snoepgoed in geopende verpakking.