Ben je op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat voor jou de organisatie van een babyshower, kraamfeest, kraamborrel of Gender Reveal party uit handen neemt of wil je graag hulp bij de organisatie ervan? 

Huur een party planner van Geboorte Geluk in, zodat jij optimaal kunt genieten van dit bijzondere moment en je niet druk hoeft te maken over alle zaken die geregeld moeten worden! Zowel in de voorbereiding als tijdens het feest nemen wij alle zorgen uit handen. Van de versiering tot aan de hapjes, drankjes en de feestlocatie, er moet een hoop gebeuren om uiteindelijk jouw perfecte babyshower, kraamfeest, kraamborrel of Gender Reveal party te geven. Door onze ervaring en expertise kunnen we je naar wens volledig of deels ontzorgen.


 


Bezig met laden...
visibility

Babyshower planner!

Huur een Babyshower planner van Geboorte Geluk in voor de organisatie van een babyshower.

Op basis van offerte

visibility

Gender Reveal planner!

Huur een Gender Reveal planner van Geboorte Geluk in voor de organisatie van een knallende Gender Reveal party.

Op basis van offerte

visibility

Kraamfeest planner!

Huur een Kraamfeest planner van Geboorte Geluk in voor de organisatie van een onvergetelijk(e) kraamfeest of kraamborrel.

Op basis van offerte


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2017 - 2018 Geboorte-Geluk.nl | Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.
In verband met privé omstandigheden is het tijdelijk niet mogelijk een bestelling te plaatsen in onze webshop. Daarnaast zijn wij zowel via e-mail als telefonisch niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak!

Op dit moment kunnen wij geen indicatie geven wanneer wij weer bestellingen zullen aannemen, maar kom gerust op een later moment terug om dit in de gaten te houden.