Over ons

Wie is Geboorte Geluk?

Mijn naam is Patty en ik ben de trotse eigenaresse van Geboorte Geluk. Al jaren had ik de droom om een webwinkel te beginnen. Begin 2017 heb ik de 'stoute schoenen' aangetrokken en ben ik met veel passie en plezier gestart met Geboorte Geluk.

Geboorte Geluk is ontstaan uit de gedachte dat we jou een volledig en uniek aanbod willen bieden voor alle feestjes en gelegenheden die rondom de geboorte van je kleine prins of prinses worden gevierd. Je kunt dan ook alles vinden om een geboorte, babyshower, kraamfeest of gender reveal party tot een groot feest te maken! Van versiering, bedankjes en tafeldecoratie tot kraamcadeaus. Het assortiment zal in de loop van de tijd verder worden uitgebreid waarbij, naast het standaard assortiment, zoveel mogelijk op de laatste trends zal worden ingespeeld.

Kwaliteit, originaliteit, klanttevredenheid en betrouwbaarheid zijn enkele van de waarden waar Geboorte Geluk voor staat. Onze ambities zijn groot, wij willen namelijk de grootste en beste aanbieder van Nederland worden!

Mis je iets in het assortiment of heb je vragen, schroom dan niet en laat het ons weten. Dan helpen we je hier graag verder bij. Ook voor opmerkingen of suggesties staan we altijd open!

Veel liefs en geluk,

Patty