filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 

Online ballonnen kopen doe je bij Geboorte Geluk


Ballonnen voor de geboorte


Bij Geboorte Geluk hebben we een ruim assortiment aan geboorte ballonnen in verschillende kleuren, maten en soorten. Zo kun je kiezen uit latex ballonnen, folieballonnen, ballonnen met confetti, ballonnen met opdruk of zonder opdruk en nog veel meer! Denk ook eens aan onze ballonnen in hart- of stervorm of tekst ballonnen Boy, Girl, Baby of in de vorm van een cijfer. De laatste zijn overigens ook leuk voor een verjaardag of jubileum.


Geen babyshower zonder ballonnen!

Ballonnen zijn onmisbaar op elk feestje, maar vooral een geslaagde babyshower, kraamfeest en Gender Reveal party kunnen niet zonder. Combineer ze met andere feestartikelen zoals honeycombs, pompoms en slingers voor een extra feestelijke sfeer!


Ballonnen voor de geboorte van een jongen of meisje

Verwacht je een jongen of een meisje? Of misschien is het geslacht van de baby nog niet bekend? Voor alle opties vind je hier een originele collectie ballonnen. 


Ballonnen vullen met lucht of helium

Afhankelijk van je eigen wensen kun je ervoor kiezen de ballonnen met lucht of helium te vullen. De meeste ballonnen zijn voor beide opties geschikt. Dit geldt overigens niet voor alle ballonnen. In de omschrijving van elk artikel kun je zien of deze met lucht of helium gevuld kan worden.


Heb je vragen neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2017 - 2018 Geboorte-Geluk.nl | Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.
In verband met privé omstandigheden is het tijdelijk niet mogelijk een bestelling te plaatsen in onze webshop. Daarnaast zijn wij zowel via e-mail als telefonisch niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak!

Op dit moment kunnen wij geen indicatie geven wanneer wij weer bestellingen zullen aannemen, maar kom gerust op een later moment terug om dit in de gaten te houden.