Betaalmethodes

Je kunt je bestelling bij Geboorte Geluk op verschillende manieren betalen. Op dit moment kun je kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL: indien je kiest voor een betaling met iDEAL word je direct na het plaatsen van je bestelling doorgestuurd naar de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Volg de stappen van het betaalproces en indien je bestelling op werkdagen voor 12:00 uur is geplaatst en betaald, zal deze dezelfde dag nog worden verzonden.

Vooraf overmaken: kies je voor vooraf overmaken dan ontvang je direct na het doorgeven van je bestelling onze betaalgegevens in de bevestigings e-mail van je bestelling. Je kunt vervolgens inloggen in de online betaalomgeving van je eigen bank en de betaling overmaken op ons rekeningnummer. De verwerking van deze betaalmethode duurt doorgaans wat langer, houd hier dus rekening mee. Wij verzenden de bestelling op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van de betaling op ons rekeningnummer. 

Contant betalen bij afhalen: kom je je bestelling afhalen bij ons in Uitgeest, dan kun je er voor kiezen het bedrag contant aan de deur te betalen. Zorg er dan voor dat je de betaling gepast meeneemt, wij hebben namelijk geen wisselgeld.