filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Heerlijk al die snoepjes! Gebruik het als vulling voor je geboortebedankjes voor een babyshower, kraamfeest of gender reveal party of voor een sweet table. De snoepjes zijn helemaal in baby stijl in de kleuren roze, wit en blauw. Geschikt voor de geboorte van een jongen of meisje!


 

Online snoepjes kopen voor de geboorte doe je bij Geboorte Geluk


Snoepjes voor geboortebedankjes


Ons assortiment snoepjes is ideaal om te gebruiken als vulling voor geboortebedankjes en traktaties. We hebben een verrassend assortiment met verschilende soorten snoep samengesteld. Leverbaar per kilo en in de kleuren roze, blauw en wit. 


Sweet table met geboorte snoep

Heb je er al eens aan gedacht om je babyshower aan te vullen met een sweet table; een tafel gevuld met allerlei lekkere zoetigheden, zoals snoepjes, chocolade, cupcakes en petit fours. Onze snoepjes zijn daar heel geschikt voor. Een sweet table in geboorte stijl zal ook zeker in de smaak vallen bij je gasten!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2017 - 2018 Geboorte-Geluk.nl | Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.
In verband met privé omstandigheden is het tijdelijk niet mogelijk een bestelling te plaatsen in onze webshop. Daarnaast zijn wij zowel via e-mail als telefonisch niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak!

Op dit moment kunnen wij geen indicatie geven wanneer wij weer bestellingen zullen aannemen, maar kom gerust op een later moment terug om dit in de gaten te houden.