Geboorte Geluk zoekt enthousiaste bloggers!


Wat zoeken we?
We zijn op zoek naar vrouwen die op dit moment zwanger zijn of een kinderwens hebben. Het idee is om wekelijks/maandelijks een blog en/of video van je leven en alle belangrijke mijlpalen die je tijdens deze bijzondere tijd meemaakt te publiceren. Je mag ook eenmalig een blog schrijven of vlog maken over een bepaald onderwerp gerelateerd aan je zwangerschap of wens om zwanger te worden.

Wat krijg je hiervoor terug?
Het voornaamste doel is dat je graag je ervaring met anderen wilt delen. We plaatsen al je berichten (en eventueel video's) op onze website www.geboorte-geluk.nl en daarnaast op onze social media. Het kan voorkomen dat wij je een product uit ons assortiment opsturen, die je mag beoordelen en waarover je een review of blog schrijft (of eventueel een video maakt).

Heb je interesse?
Super tof! Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar klantenservice@geboorte-geluk.nl met daarin je ervaring met bloggen/vloggen, link naar je social media accounts (deze moeten wel openbaar zijn) en vertel ons wat meer over jezelf. Vergeet niet aan te geven of je eenmalig of voor de langere termijn wilt samenwerken.

Vragen?
Neem dan gerust contact op via klantenservice@geboorte-geluk.nl of bel ons op 06-40765485.